Médiá 2017

18. May 2016

 

Časopis Varecha a denník Pravda

ĎAKUJEME za mediálnu podporu výstavy Gluten Free EXPO Slovakia 2017 vydavateľstvu denníka Pravda.sk, ktoré je GENERÁLNY MEDIÁLNY PARTNER výstavy. Portál Pravda.sk vo svojich rubrikách ponúka aktuálne spravodajstvo, správy z domova aj zo zahraničia. Taktiež na stránkach Pravda.sk nájdete množstvo informácií z ekonomickej oblasti a zo sveta športu ako aj informácie zo sveta showbiznisu, praktické rady pre ženy, o zdraví, bývaní a záhradách.

https://goo.gl/1EM9aa

 

BEZlepku

BEZlepku

je jediný časopis na Slovensku, ktorý sa špeciálne venuje témam BEZ LEPKU z oblasti zdravia a výživy. Táto ročenka je pre celiatikov a všetkých, ktorí sa zaujímajú o bezlepkové trendy v potravinách. Denne aktualizované informácie sú k dispozícii na www.bezlepku.sk a na facebooku BEZlepku. Prvé vydanie časopisu BEZlepku bolo v roku 2007 a nové vydanie BEZlepku 2017 bude aj na výstave GLUTEN FREE EXPO 2017.

226_slovenka_zdravie-rodiny

ZDRAVIE RODINY

Mesačník Slovenka ZDRAVIE RODINY z portfólia vydavateľstva STAR production prináša aktuálne témy z oblasti zdravia, výživy, psychohygieny, športu, športovej módy a krásy. Nezabúda ani na vzťahy, mužov či deti. Pridanou hodnotou časopisu sú odborní garanti – lekári, psychológovia, výživoví poradcovia a špecialisti v oblasti výživy a športu.

226_apetit n

Apetit

Recept Apetit je jednoduchý. Je to časopis napísaný s ozajstnou chuťou a určený novej generácii žien a mužov, pre ktorých je varenie viac koníčkom a spoločenskou zábavou než nutnosťou. Aj keď sa každá strana týka varenia, v celkovom spracovaní časopisu sa odrážajú prvky súvisiace so životným štýlom. Apetit ponúka originálne, jednoduché a funkčné recepty, zoznamuje čitateľa s gastronomickými novinkami a učí ich „nebáť sa kuchyne“. A to aj v tom prípade, že nie sú práve majstrami kuchármi. Stránky sú navrhnuté v príjemných farbách, takže už pri pohľade na fotografie sa vám zbiehajú sliny. Pri varení podľa Apetit si čitateľ mimovoľne uvedomí, že každý recept funguje. A výsledok vyzerá presne ako na fotografii v časopise. Redakcia Apetít je vybavená profesionálnou kuchyňou, aby mohla každý recept vopred vyskúšať s dostupnými ingredienciami. „Skúšobní“ kuchári sa stávajú redaktorky alebo čitatelia Apetit, ktorí do tejto kuchyne prichádzajú variť. Recept sa v redakcii upravuje tak dlho, dokiaľ nie je výsledok stopercentný.